Afdruk en Printservice

Inlijsten en afdrukken, Fine Art printservice


Fotopapier op karton of kunstof geplakt
Speciaal voor de veeleisende gebruiker leveren wij printwerk af, klaar om ingelijst te worden. De afdruk wordt opgeplakt op een drager van karton of (optie) op kunstof.
De afdrukken kunnen o.a. geleverd worden op onder andere: Luster of hoogglans papier, Fine Art Baryta, PhotoRag of Epson Cold Press. Uiteraard is een afdruk op canvas ook mogelijk.

Wilt u prijsinformatie ontvangen?
Stuur dan een mail naar info@anderefoto.nl voor een prijslijst.


Polamex
Afgedrukt op fotokwaliteit polyester-papier achter een satijnmatte laminaat: dit staat voor zeer hoge printkwaliteit en een bijzonder mooi resultaat.
Meer informatie over Polamex.nl

Polaminium
Een andere bijzondere afdruk mogelijkheid is Polaminium. Dit is een afdruk met dezelfde hoge print kwaliteit als Polamex, maar dan op een blank geanodiseerde aluminium drager.
Deze producten zijn na productie klaar om opgehangen te worden en behoeven dus geen passepartout of lijst meer!
Meer informatie vindt u op Polaminium.nl

Zelfklevende afdruk op vinyl of polyester
Zelfklevende afdrukken kunnen ook geprint worden op bijvoorbeeld vinyl of gelamineerd polyester. Deze afdrukken zijn beperkt watervast en kunnen buiten gebruikt worden. 
LET OP: deze printkwaliteit is van eenzelfde hoge kwaliteit als op fotopapier!

Groot formaat posters
Poster afdrukken op coated papier wat tegen vocht bestand is en op hoogglans posterpapier zijn mogelijk tot A0 of zelfs iets groter. In kleine aantallen is de kostprijs zeer aantrekkelijk ivm het niet hanteren van opstartkosten.
Voor meer informatie vindt u contact opnemen.

Afwijkende printmaterialen

Afdrukken op afwijkende materialen kunnen wij ook voor u verzorgen. Daarbij kunt u denken aan plexiglas, kunstof, hout of zelfs deuren.

Inlijsten
Het inlijsten van printwerk is ook mogelijk. Wij leveren lijsten in alle maten en soorten, ook op maat gemaakt. Houd met op maat gemaakte lijsten wel rekening met levertijd.
Naast het inlijsten leveren wij ook op maat gesneden passepartouts. Dit geldt voor enkele stuks, maar ook voor grotere aantallen.